Logo-ac-media-gr-01

Testimonials

Ook tussen de testimonials? Vul hier ons formulier in.

 

WVEEN.COM

AC-Media doet verschillende werkzaamheden voor Wveen.com Webdesign. Zo controleert Annemiek Cornelissen niet alleen de teksten op grammatica en spelling,  maar schrijft  ook professionele en pakkende teksten voor website’s. Haar manier van schrijven is zo dat de bezoeker nieuwsgierig wordt, contact opneemt en klant wordt.  Hierdoor ontstaat zeker profijt, want de omzet word verhoogt. Ook is Annemiek Cornelissen een kei in het beheren van social media kanalen. Zeker een must voor bedrijven om voor het voetlicht te blijven treden en op deze wijze stilte te voorkomen. Door deze aanpak is men ervan verzekerd dat bedrijfsnamen veelvuldig schitteren op social media. Hiervan ga ik zeker nog meer gebruik maken in de toekomt.
Ga zo door met het goede werk Annemiek. AC-Media is een echte aanrader!

 

William van Veen
Wveen.com Webdesign

FEESTWEEK NIEUW-VENNEP, TULPPOP, BUTTONPOP, SASPOP, CASTLEDANCE, RESTAURANT 'T KOMPAS KAAG

ac-media verzorgt al jaren voor ons de broodnodige aandacht in verschillende media. Deze aandacht heeft al vaak voor grote successen gezorgd. Annemiek is iemand die doet wat ze beloofd en zeer snel kan schakelen. Kortom een fantastisch mens om mee samen te werken....

Vincent de Jong

COVERBAND WHY NOT?

Of het nou een aankondiging van een optreden, een evenement, een benefiet, een promotie of gewoon nieuws uit de buurt betreft Annemiek Cornelissen van AC Media weet er altijd een leuk verhaal van te maken en zal het met grote passie en betrokkenheid schrijven en het onder de aandacht brengen en dit met een grote professionaliteit mede door haar jarenlange journalistieke ervaring. Kortom ik kan je haar van harte aanbevelen! Een top vrouw!

Chrissie Weijers

VVN HILLEGOM

AC-Media is een jong, innovatief bedrijf met gevoel voor nieuws.

Je kunt altijd van Annemiek op aan en ze zal altijd haar best doen een goed artikel te schrijven.

Marian Dekker

SDL MUSIC

AC Media, heeft voor De website zanger Michel van Rijswijk, een bio geschreven.
En als er nieuwtjes zijn, schrijft Annemiek daar een mooi stukje over.
Dat doet ze super.
Michel Van Rijswijk

QUITE SIMPLE

Zonder communicatie staan wij voor een lege zaal. Met al die media is het een vak apart om mensen te bereiken, A-C Media begrijpt dat en maakt heldere en sfeervolle teksten en zet elk communicatiekanaal in zijn kracht. Van reclamebord, artikel in het weekblad of een post op Facebook of twitter..etc. De boodschap is duidelijk: kom gezellig naar de leukste feestband uit de streek: Quite Simple. En ook belangrijk, je hebt er geen omkijken naar, niet te veel vragen; elke tekst gelijk raak! Mooi toch?

Joop Veenis

SPORTPLAZA HILLEGOM

Annemiek komt al jaren bij ons over de vloer, je hoeft haar maar te bellen en vaak komt ze dan meteen onze kant op.
Ze maakt regelmatig foto's voor ons en maakt stukjes voor in de krant.
Bovendien is het altijd gezellig als Annemiek langs komt.
Je weet Annemiek, voor jou staat de warme chocolademelk altijd voor je klaar.
En natuurlijk bedankt dat je er altijd bent als we je nodig hebben.

Groetjes, Peter, Hanny en Linda.

DIRKMEELDIJK ENTERTAIMENT

AC media schrijf voor mij geregeld een berichtje als ik een nieuwe single of album uitbrengt. Ook als ik in de buurt een evenement heb.
Annemiek hoef je maar te bellen en als het interessant is voor de bladen staat ze er.
Mijn naam is Dirk Meeldijk en ik zing het nederlandstalige lied. Dit doe ik al enkele jaren met veel plezier. Je kan me boeken voor alle evenementen groot of klein. Bruiloften en zelfs verjaardagen. Gr Dirk Meeldijk

CAFE GEWOON GEZELLIG

Annemiek je bent een topper! Al jaren schrijf jij leuke persberichten voor ons cafe ook zonder dat we het vragen. Dankzij jou blijft ons Hillegom altijd mooi op de kaart staan.
Jessica Verhaar

CAFE MURPHY'S LAW

Wij kennen Annemieke als een harde werk (st)er, altijd vooraan om lokaal nieuws te verslaan en ook altijd oprecht geïnteresseerd.
Ze is ook zeer inventief, kijk maar naar o.a. haar wekelijkse roulette met de "grabbelvragen" in het verleden en Hulp bij organisatie van vele evenementen.
Zij heeft de gave om haar enthousiasme uit haar pen/toetsenbord door te laten vloeien naar de lezers zodat haar publiek blijft groeien.
Wij hebben veel met haar te maken gehad en hopen dat nog vaak te hebben.
Mvg,
Rob van Looij

 

BRASSERIE DE HOUTTUIN

Al jaren verzorgd Annemiek leuke stukjes voor Puntje Puntje en de Houttuin, vooral met de evenementen draagt ze haar steentje bij om het tot een succes te brengen. En altijd actief op FB en twitter. Top!
Jeroen

 

MEERBUSINESS DUIN & BOLLENSTREEK

Annemiek schrijft met een vlotte pen, heeft een half woord nodig voor een leuk artikel en plaatst er desgewenst zelf een door haar genomen mooie foto bij. Voor MeerBusiness schrijft Annemiek goede bondige artikelen en plaatst die zelf op de diverse sites. Een goede tekstschrijfster die voor ondernemers veel werk uit handen kan nemen en van veel waarde kan zijn voor menig ondernemer.

Frans van der Riet

 

DE SCHOOL HILLEGOM

Annemiek Cornelissen is een zeer betrokken, gedegen journaliste. Ze is to-the-point, kernachtig en zeer prettig in de samenwerking!

Josée van Schuppen

 

CAFE BAR PUNTJE PUNTJE

Al jaren zorgt Annemiek er voor dat er bijna wekelijks wel een mooi stukje in de krant of op facebook staat over onze kroeg.
Heel prettig en ongedwongen om mee samen te werken.
Heel veel succes in de toekomst en dat we nog lang mogen samen werken.

Groetjes,

Floris

 

ALEX ENTERTAINMENT

Annemiek ken ik nu al vele jaren! Vol enthousiasme en overgave neemt ze al jaren tal van interviews af en maakt er dan altijd een fantastisch mooi verhaal van waar ik dan ook met trots naar terug kan kijken! Een vrouw met de hart op de goede plek!

Annemiek je bent een topper

Alex

 

DE ZUILEN

Annemiek schrijft al jaren leuke stukjes over de Zuilen, ze is enthousiast en energiek een vrolijke, opgewekte vrouw die altijd voor je klaar staat.

Bjorn van looy

 

SPEELTUIN JEUGDLAND

Ik heb Annemiek leren kennen als een zeer vakbekwame vrouw. Als het nu gaat om haar rol als voorzitter van Speeltuin Jeugdland, voor haar werk voor onze lokale weekbladen of voor haar eigen media bedrijf.

Annemiek doet het allemaal met passie. Ook op social media is zij ijzersterk en houdt diverse pagina’s bij.

Dit kun je met haar goede schrijfvaardigheden en zeer pakkende teksten echt aan haar over laten. Annemiek is erg consequent en komt altijd haar afspraken na. Is er een evenement of ander belangrijk nieuws uit de regio dan zorgt zij voor een goede verslaggeving. Vaak is dit dan nog dezelfde avond te lezen op haar eigen nieuws pagina.

Voor een bedrijf of artiest is Annemiek een echte meerwaarde, een verlengstuk van hun werkzaamheden mede door haar uitstekende communicatieve vaardigheden en oprechte interesse. Door de actieve rol op Twitter en Facebook zal je als bedrijf hier veel profijt uit kunnen halen.

Met vriendelijke groet,
Rachel van der Kwaak

 

FIORETTI COLLEGE, AFD PIE

Annemiek schrijft fijne, goed leesbare artikelen waarmee onze afdeling PIE (Produceren, Installeren en Energie) goed mee gepromoot wordt. Geen overbodige luxe, gezien de grote hoeveelheid vakmensen die in de regio nodig zijn. Annemiek, ga zo door!

Henk Hartenberg

 

Ik ken Annemiek van AC media als een goede tekstschrijver met een behoorlijke persoonlijke touch. Haar inbreng trekt je mee naar de persoon achter, over wie of wat ze schrijft. Hierdoor wekken haar verhalen zeer veel sympathie van derden (de lezers).

Alex van Nassau

 

CUT&SHINE

Vanaf November 2015 ben ik met Ac media in samenwerking gegaan en daar ben ik erg blij mee, Annemiekdoet alles persberichten en promoot mij zaak ,soms hoeft ik niet eens te vragen en alles is al gedaan zeker aanradbaar Wanda Polok

 

MLX MUSICAL & DANCE

Annemiek is zeer betrokken bij alles wat er gebeurt in de bollenstreek.
Als je haar een persbericht stuurt, neemt ze vrijwel direct persoonlijk contact met je op. Deze persoonlijke benadering is tegenwoordig bijna uniek en daarom is het zeer prettig om met haar samen te werken. Voor MLX Musical & Dance in Lisse heeft ze al meerdere keren zeer positieve stukjes geplaatst in de regionale kranten en tegenwoordig op Social Media. Wij hopen dat je lang en positief zal blijven schrijven!Annemiek/AC-Media bedankt!

Milly Oosterberg
MLX Musical & Dance

 

SWITCH SAFETY CARE

Wij van SSC zijn erg blij met AC-Media (Annemiek) maakt niet alleen mooie foto's voor ons maar schrijft hier ook de juiste teksten bij. Wij zijn erg blij met AC-MEDIA en raden het ieder ander ook aan om met Annemiekin zee te gaan.

Daan Hotton

 

BEAUTIFUL WISHES

Annemiek is een topper, zij denkt altijd mee hoe je het beste je bedrijf kunt promoten. Goeie teksten met foto in de krant of op haar website. Door haar manier van schrijven raken mensen geïnteresseerd naar je bedrijf of evenement. Kortom Annemiek ik ben blij met je en hoop dat je nog lang blijft schrijven.

Monique Glas

 

 

ONEM!KE ENTERTAINMENT

Alles wat Annemiek van AC Media doet, dat doet zij met passie en ongelofelijk veel energie en inzet. Een eerlijk, heerlijk mens

Michael Wempe